Verzending op afstand

Controleer voordat u met de bewerking begint of de hoofdschakelaar van het hoofdapparaat is ingeschakeld.

1Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel.

Afbeelding van Home-knop

2Druk op het pictogram [Fax op afstand] op het [Home]-scherm.

Het scherm dat wordt weergegeven is afhankelijk van het gebruik van het Smart Operation Panel.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Plaats het origineel in de ADF of op de glasplaat.

4Maak de noodzakelijke scaninstellingen.

Zie Scaninstellingen voor meer informatie.

5Geef een bestemming op.

6Druk op de [Start]-knop.

Opmerking

• Bij de volgende functies gebruikt u opgeslagen of geregistreerde gegevens op het subapparaat:

• Gegevens die in het adresboek zijn geregistreerd

• LDAP-serverinstellingen