De internetfaxgegevens van een nieuwe bestemming toevoegen

Gebruik Web Image Monitor voor het toevoegen van een nieuwe bestemming aan het adresboek.

Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de helpfunctie van Web Image Monitor.

1Log als beheerder in op Web Image Monitor.

Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

2Klik op [Adresboek] in het menu [Apparaatbeheer] in het linkerdeelvenster.

3Klik op [Gedetailleerde invoer].

4Klik op [Gebruiker toevoegen].

5Voer het registratienummer, de naam en het e-mailadres in en geef vervolgens de eigenschappen op.

Nadat u het e-mailadres heeft ingevoerd kunt u de gegevensnotatie instellen voor de Internetfaxfunctie.

6Klik op [Volledige modus] onder [Internetfax gegevensindeling] en stel de eigenschappen in op basis van de eigenschappen van de ontvanger.

Als u de modus wijzigt in [Eenvoudige modus], is het niet mogelijk om de apparaateigenschappen in te stellen.

7Klik op [OK] in de linkerbovenhoek of linkerbenedenhoek van het scherm.

8Sluit Web Image Monitor af.