Typen uitvoermodus voor het ontvangen van documenten

U kunt de volgende vijf uitvoermodi opgeven in [Bestandsontvangstinstellingen] in het menu Faxeigenschappen.

U kunt zowel instellingen opgeven voor het ontvangen van alle documenten als voor het ontvangen van documenten gedurende een specifieke periode of voor een specifieke lijn.

Zie Bestandsontvangstinstellingen voor meer informatie over de configuratie van de instellingen voor elk item.

Daarnaast kunt u instellingen voor ontvangst van alle documenten configureren, zodat u ontvangen documenten kunt routeren via SUB-codes of via opgegeven lijnen, of ontvangen e-mail via SMTP. Voor meer informatie over het registreren, zie het volgende:

Ontvangen documenten routeren

SMTP-onvangst van e-mailberichten

Persoonlijke boxen programmeren/wijzigen