De inhoud van een gescand origineel controleren (voorvertoning vóór verzending)

Deze kan niet worden gebruikt in combinatie met de volgende functies:

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

1Plaats het origineel en geef vervolgens de gewenste scaninstellingen op.

Geef de instelling [Origineelrichting] correct op. Als u dat niet doet, wordt de afdrukrichting boven/onder van het origineel niet correct weergegeven in de voorvertoning.

Zie De richting van het origineel instellen voor meer informatie over de instelling.

2Druk op [Voorvertoning].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Geef de bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-knop.

4Controleer de voorvertoning.

• Druk op [Uitzoomen] of [Inzoomen] om de voorvertoningsafbeelding te vergroten of te verkleinen. U kunt ook twee keer tikken om de voorbeeldweergave te vergroten of verkleinen.

• Druk op [] [] [] [] om door de voorvertoningsafbeelding te scrollen. U kunt ook tikken om door de voorbeeldweergave te bladeren.

• Druk op [Veranderen] onder [Bestand weergeven] om een ander geselecteerd bestand weer te geven.

• Druk op [Veranderen] onder [Pagina weergeven] om een andere pagina weer te geven.

Om het verzenden te starten, drukt u op [Verzenden].