Toegangsrechten voor bepaalde gebruikers van opgeslagen documenten vooraf toewijzen

Dit kan worden ingesteld door de eigenaar.

Geef de gebruikers en hun toegangsrechten op voor documenten die door een bepaalde gebruiker worden opgeslagen.

De opgeslagen documenten kunnen alleen worden geopend door de gebruikers die over deze rechten beschikken. Dit maakt het beheer van toegangsrechten eenvoudiger dan wanneer voor elk opgeslagen document apart toegangsrechten worden toegewezen en beheerd.

1Open het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel en druk op het pictogram [Adresboekmanagement] op het [Home]-scherm.

Afbeelding van Home-knop

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

2Selecteer de gebruiker.

3Druk op [Beveiliging].

4Druk onder [Bestand(en) beveiligen] op [Progr/Wijz/Verwijd] voor [Toestem. voor Gebr. / Groep.].

5Druk op [Nieuw progr.].

6Selecteer de gebruikers om te registreren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt één of meer gebruikers selecteren.

Als u op [Alle gebruik.] drukt, worden alle gebruikers geselecteerd.

7Druk op [Afsluit.].

8Selecteer de gebruiker waaraan u toegangsrechten wilt verlenen en selecteer vervolgens de betreffende rechten.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Selecteer één van de volgende toegangsrechten: [Alleen lezen], [Bewerken], [Bew./Verw.] of [Totale controle].

9Druk op [Afsluit.].

10Druk op [OK].

11Sluit het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.