Μόνο ο διαχειριστής αρχείων μπορεί να ξεκλειδώσει αρχεία.
Αν ορίσετε την επιλογή [Ενεργ.] για τη ρύθμιση "Ενίσχυση Προστασίας Αρχείων", το αρχείο θα κλειδωθεί και θα καταστεί μη προσβάσιμο, αν εισαχθεί 10 φορές μη έγκυρος κωδικός. Στην παρούσα ενότητα εξηγείται ο τρόπος ξεκλειδώματος αρχείων.
Η λειτουργία "Ενίσχυση Προστασίας Αρχείων" είναι μία από τις λειτουργίες εκτεταμένης ασφάλειας. Για λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν και με άλλες λειτουργίες εκτεταμένης ασφάλειας, ανατρέξτε στη Καθορισμός των Εκτεταμένων Λειτουργιών Ασφάλειας.
Συνδεθείτε ως διαχειριστής αρχείων από τον πίνακα ελέγχου.
Κλείστε την οθόνη των αρχικών ρυθμίσεων.
Κατά τη χρήση του βασικού πίνακα λειτουργιών
Πιέστε το πλήκτρο [Εργαλεία Χρήστη/Μετρητής].
Κατά τη χρήση του Smart Operation Panel
Πιέστε [Εργαλεία χρήστη/Μετρητής] (
) που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη.
Αν εμφανιστεί το μήνυμα “Δεν έχετε δικαιώματα για χρήση αυτής της λειτουργίας.”, πατήστε [Έξοδος].
Πιέστε το πλήκτρο [Αρχική οθόνη] που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου και πιέστε το εικονίδιο [Εκτυπωτής] στην οθόνη.
Πιέστε [Εργ. Εκτύπ.].
Πατήστε [Κλειδωμ. Εργ. Εκτύπ.].
Επιλέξτε το αρχείο.
Δίπλα σε κάθε αρχείο που έχει κλειδωθεί από τη λειτουργία Ενίσχυση Προστασίας Αρχείων εμφανίζεται το εικονίδιο
.
Πιέστε [Ξεκλείδωμα Αρχείου].

Πατήστε [Ναι].
Το εικονίδιο
εξαφανίζεται.
Αποσύνδεση.
![]()
Αυτό μπορείτε να το ορίσετε και μέσω του Web Image Monitor. Για πληροφορίες ανατρέξτε στη Βοήθεια του Web Image Monitor.