Üstbilgiyi atla
 

Faks İşlevi

Hedeflerin ve gönderenlerin raporlarda ve listelerde görüntülenmemesi

Makine yöneticisi bunu belirleyebilir.

[Faks Özellikleri] kısmında, hedeflerin ve gönderen adlarının görünüp görünmeyeceğini [İlk Ayarları] altındaki [Parametre Ayarı]nda "Anahtar 04, Bit No. 4" ve "Anahtar 04, Bit No.5"i ayarlayarak belirleyebilirsiniz. Bu ayarların yapılandırılması, bilgi sızıntısının önlenmesine yardımcı olur, çünkü yetkisiz kullanıcılar hedef ve gönderen adlarını gönderici ve alıcı her iki tarafta da okuyamaz.

Ayrıntılar için, bkz. Fax.

Kayd. Alım Dosyası Kul.Ayarı

Dosya yöneticisi bunu belirleyebilir.

[Faks Özellikleri] bölümünde, [Kayd.Alım Dosyası Kul.Ayarı] seçeneğini [Alım Ayarları] altında [Açık] olarak ayarlayarak sabit disk üzerinde kayıtlı faks dosyalarını hangi kullanıcıların yönetebileceğini belirleyebilirsiniz. Makineye ağ üzerinden erişmek için, belirlenen kullanıcılar kullanıcı kodlarını veya oturum açma kullanıcı adlarını ve parolalarını girmelidir. Yalnızca yetkili kullanıcılar sabit diskte kayıtlı olan faks dosyalarını yönetebilir.

Ayrıntılar için, bkz. Fax.

Raporun Yazdırılması

Kullanıcı kimlik doğrulama belirtildiğinde iletim geçmişindeki kişisel bilgilerin otomatik olarak yazdırılmasını önlemek için Rapor yazdırılmaz. Ayrıca, 200'den fazla iletim işlemi gerçekleştirilirse, her ilave iletim yapıldığında Raporda gösterilen iletimlerin üzerine yazdırılır.

İletim geçmişinin üzerine yazdırılmasını engellemek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin:

  • Faks Özellikleri altındaki İlk Ayarları menüsünde, Raporu otomatik olarak yazdırmak için [Parametre Ayarı]'nda "Anahtar 03, Bit 7" belirtin.

  • Faks Özellikleri altındaki İlk Ayarları menüsünde, Raporu e-postayla göndermek için [Parametre Ayarı]'nda "Anahtar 21, Bit 4" belirtin.

Ayrıntılar için, bkz. Fax.