Üstbilgiyi atla
 

Makinede Saklanabilen Günlük Sayısı

Makinede saklanabilen iş günlüğü, erişim günlüğü veya çevre dostu günlük sayısı sınırı aştığında ve yeni günlükler oluşturulduğunda, eski günlüklerin üzerine yenileri yazılır. Günlükler periyodik olarak indirilmezse, eski günlükleri dosyaların üzerine kaydetmek mümkün olmayabilir.

Günlükleri yönetmek için Web Image Monitor kullanılırken günlükleri tabloda gösterilen şartlara uygun olan bir zaman aralığında indirin.

Günlükleri indirdikten sonra, günlüklerin toplu silinmesini gerçekleştirin.

Günlük toplama işlemleri ile ilgili [Topla] / [Toplama] ayarını değiştirmek istiyorsanız, günlüklerin toplu silinmesini gerçekleştirmelisiniz.

Makinede saklanabilen maksimum günlük sayıları

Günlük tipleri

Maksimum günlük sayısı

İş günlükleri

4000

Erişim günlükleri

12000

Çevre dostu günlükler

4000

Her gün oluşturulan tahmini günlük sayıları

Günlük tipleri

Her gün oluşturulan günlük sayısı

İş günlükleri

100

Erişim günlükleri

300

Bu rakam, Web üzerindeki başlatma ve erişim işlemleri gibi 100 işlem ve 200 iş girişine dayanır (her iş için 2 giriş: 1 oturum açma ve 1 oturum kapatma).

Çevre dostu günlükler

100

Bu şartlarda, makine günlükleri 40 gün boyunca üzerine yazmadan saklayabilir. Ancak hata oluşma ihtimaline karşı, her 20 günde bir günlükleri indirmenizi öneririz.

Makine yöneticisi, indirilen günlükleri gerektiği şekilde yönetmelidir.

Not

  • Günlükler indirilirken, indirme sürecindeki günlükler yeni girişleri kaydedemeyeceğinden dolayı günlük girişi oluşturacak işlemler gerçekleştirmeyin.

  • Günlüklerin toplu silinmesi denetim masasından veya Web Image Monitor yoluyla gerçekleştirilebilir.