Üstbilgiyi atla
 

Günlük Dosyalarının Yönetilmesi

Bu makinede kayıtlı olan günlükleri toplamak; makineye erişim, kullanıcı kimlik bilgileri, makinenin çeşitli işlevlerinin kullanımı ve geçmiş hata bilgileriyle ilgili ayrıntılı verileri izlemenizi sağlar.

Günlükler, boş sabit disk alanı açmak amacıyla periyodik olarak silinebilir ve bilgi sızmasını önlemek için şifrelenebilir.

Günlükler Web Image Monitor'dan veya günlük toplama sunucusundan görüntülenebilir. Toplanan günlükler CSV dosyasına dönüştürülebilir ve günlüklerin tümü aynı anda indirilebilir. Günlükler doğrudan sabit diskten okunamaz.

Günlük tipleri

Bu makinede iş günlüğü, erişim günlüğü ve çevre dostu günlük olmak üzere 3 günlük tipi vardır.

  • İş Günlüğü

    Kopyalama, yazdırma ve Doküman Sunucusu'na kaydetme gibi kullanıcı dosyası ile ilgili işlemlerin ayrıntıları ile faks gönderme ve alma, tarama dosyalarını gönderme ve raporlar yazdırma gibi denetim masası işlemlerini (örneğin, konfigürasyon listesi) kaydeder.

  • Erişim Günlüğü

    Oturum açma ve oturum kapatma işlemi, oluşturma, düzenleme ve silme gibi kayıtlı dosya işlemleri, sabit disk formatlama gibi müşteri mühendisi işlemleri, günlük aktarımı sonuçlarının görüntülenmesi gibi sistem işlemleri ve şifreleme için ayarları belirleme, izinsiz erişim algılama, kullanıcı girişi engelleme ve firmware kimlik doğrulama gibi güvenlik işlemlerinin ayrıntılarını kaydeder.

  • Çevre Dostu Günlük

    Ana Güç AÇIK, KAPALI, güç geçişi durumu, iş çalışma süreleri veya işler arasındaki zaman aralığı, saatteki kağıt tüketimi, güç tüketimi gibi bilgileri depolar.

Not

  • Günlük toplama sunucusuyla ilgili ayrıntılar için, günlük toplama sunucusu kullanım kılavuzuna bakınız.

  • Günlük toplama sunucusunu kullanırken günlük toplama sunucusundaki günlük aktarım ayarlarının yapılandırılması zorunludur.