Üstbilgiyi atla
 

Elektronik imzanın belirlenmesi

Aygıt sertifikasını bu makineye kurduktan sonra, S/MIME imzalarının koşullarını yapılandırın. İster kendinden imzali bir sertifika, ister bir sertifika yetkilisi tarafından düzenlenen bir sertifika kullanıyor olun, konfigürasyon prosedürü aynıdır.

1Web Image Monitor'den ağ yöneticisi olarak oturum açın.

2[Aygıt Yönetimi]'ne gidip [Konfigürasyon]'a tıklayın.

3"Güvenlik" altında [S/MIME]'ye tıklayın.

4"İmza" seçeneği altında "Özet Algoritma" seçeneğinin yanında elektronik imzada kullanılacak özet algoritmayı seçin.

5Tarayıcıdan e-posta gönderirken "İmza" altında "Tarayıcı ile Eposta Gönderirken"in yanında elektronik imzayı ekleme yöntemini seçin.

6Alınan faks mesajlarını iletirken elektronik imza ekleme yöntemini, "İmza" seçeneği altındaki "Faks ile Aktarırken" öğesinin yanından seçin.

7Fakstan e-posta gönderirken elektronik imza ekleme yöntemini, "İmza" altındaki "Faks ile Eposta Gönderirken" öğesinin yanından seçin.

8Faks işleviyle e-posta bildirimi gönderirken elektronik imza ekleme yöntemini "İmza" altındaki "İletim Sonuçlarını Faksla Epostalarken" öğesinin yanından seçin.

9Kayıtlı dokümanları bir başkasına iletirken "İmza" altında "Doküman Sunucusu (Yardımcı Uygulaması)nda Saklanmış Dosyaları Aktarırken" seçeneğinin yanında elektronik imza ekleme yöntemini seçin.

10[OK]'e tıklayın.

S/MIME elektronik imza ayarları etkinleştirilmiştir.

11Oturumu kapatın.

Not

  • Ayarları, kullanıcının e-posta yazılımının desteklediği şifreleme algoritmasına ve özet algoritmaya göre yapılandırın.