Üstbilgiyi atla
 

Süpervizör

Süpervizör bir yöneticinin parolasını silip yenisini belirleyebilir.

Yöneticilerden biri parolasını unutur veya değiştirirse süpervizör, yöneticiye yeni bir parola atayabilir. Süpervizör'ün kullanıcı adı ve parolasını kullanarak oturum açarsanız, normal işlevleri kullanamaz veya sistem ayarlarını belirleyemezsiniz. Oturum açma ve kapatma yöntemleri yöneticiler için geçerli olanlarla aynıdır. Bkz. Yönetici Oturum Açma Yöntemi ve Yönetici Oturum Kapatma Yöntemi.

Önemli

  • Oturum açma kullanıcı adları ve parolaları için kullanılabilen karakterler için bkz. Kullanıcı adları ve parolalar için kullanılabilen karakterler.

  • Süpervizör oturum açma kullanıcı adını ve parolasını unutmayın. Bunları unutursanız, bir servis temsilcisinin makineyi varsayılan haline getirmesi gerekecektir. Bu, makine ayarı verilerinin, sayaçlarının, günlüklerinin ve diğer verilerin kaybolmasına neden olur. Hizmet çağrısı ücretsiz olmayabilir.

Not

  • Süpervizör ve yöneticiler için aynı oturum açma kullanıcı adını belirleyebilirsiniz.

  • Web Image Monitor yazılımını kullanarak, süpervizör olarak oturum açabilirsiniz ve bir yöneticinin parolasını silebilir veya yenisini belirleyebilirsiniz.