Pomiń nagłówek
 

Jeśli jest ustawiona autoryzacja administratora, ograniczenia operacji użytkownika różnią się w zależności od konfiguracji w menu „Dostępne ustawienia”.

[Konserwacja]

Ustawienia

Użytkownik

Urządz.

Sieć

Plik

Nie ustaw.

Ustaw.

[Automatyczna kalibracja koloru]

–

O/Z

–

–

O/Z

–

[Rejestracja koloru]

–

O/Z

–

–

O/Z

–

[Ustaw. papieru zwykłego]

–

O/Z

–

–

O/Z

–