Handelsmerken

VorigeVolgende

Adobe en PostScript zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Mac OS en Bonjour zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en in andere landen.

LINUX is een gedeponeerd handelsmerk van Linus Torvalds.

Microsoft, Windows, Windows Server, Windows Vista, Internet Explorer en Outlook zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

NetWare is een gedeponeerd handelsmerk van Novell, Inc. in de Verenigde Staten.

PCL® is een gedeponeerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

PictBridge is een handelsmerk.

Red Hat is een gedeponeerd handelsmerk van Red Hat, Inc.

Solaris is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Oracle Corporation en/of haar dochterondernemingen.

Thunderbird is een gedeponeerd handelsmerk van Mozilla Foundation.

UPnP is een handelsmerk van UPnP Implementers Corporation.

Andere productnamen in deze handleiding dienen alleen ter aanduiding en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren. Wij maken geen enkele aanspraak op enig recht op deze merken.

De correcte naam van Internet Explorer 6 is Microsoft® Internet Explorer® 6.

De eigennamen van de Windows-besturingssystemen zijn:

VorigeVolgende