Codering van logboeken opgeven

Gebruik de volgende procedure om de codering van logboeken in- of uit te schakelen.

Om logboekgegevens te coderen is het noodzakelijk om de verzamelinstelling voor het takenlogboek, toegangslogboek en/of milieuvriendelijke logboek te configureren.

Indien de gegevens die zijn opgeslagen op het apparaat gecodeerd zijn, worden de logboekbestanden alsnog gecodeerd, ongeacht deze instelling.

1Log in als de apparaatbeheerder via Web Image Monitor.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Logboeken] onder "Apparaatinstellingen".

4Selecteer [Actief] in het gedeelte [Logboeken coderen] onder "Algemene instellingen voor alle logboeken".

Om de codering van logboeken uit te schakelen, selecteert u [Inactief].

5Klik op [OK].

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

6Klik op [OK].

7Log uit.