"authfree" commando

Als [Eenvoudig (Beperking)] geselecteerd is onder printertaakverificatie, kan de opdracht 'telnet authfree' worden gebruikt om uitzonderingen op te geven voor printertaakverificatie.

Vraag de systeembeheerder naar de gebruikersnaam en het wachtwoord om in te loggen op telnet. Voor informatie over inloggen en het gebruik van telnet, zie de handleiding Het apparaat aansluiten/Systeeminstellingen.

Instellingen bekijken

msh> authfree

Wanneer uitsluiting van printertaakverificatie niet is ingesteld, kan de verificatie-uitsluitingscontrole niet worden weergegeven.

IPv4-adresinstellingen

msh> authfree "ID" range "start-address" "end-address"

IPv6-adresinstellingen

msh> authfree "ID" range6 "start-address" "end-address"

Instellingen IPv6-adresmasker

msh> authfree "ID" mask6 "base-address" "masklen"

USB-instellingen

msh> authfree usb [on|off]

• Om USB-verbindingen uit te sluiten van printertaakverificatie, kunt u deze instellen op "on". De standaardinstelling is "off".

Initialisatie van besturing van verificatie-uitsluiting

msh> authfree flush

Opmerking

• U kunt in de IPv4- en IPv6-omgeving maximaal 5 toegangsbereiken registreren en selecteren.