Fejléc átugrása
 

Fax funkció

A célállomások és feladók kihagyása a jelentésekből és jegyzékekből

Ezt a készülék adminisztrátora állíthatja be.

A [Faxtulajdonságok] részben megadhatja, hogy kijelzi-e a célállomásokat és küldőneveket a „04-es kapcsoló 4-es bit” és „04-es kapcsoló, 5-ös bit” beállításával a [Paraméterbeállítások]-nál a [Kezdeti beállítások] alatt. E beállítás konfigurálása megakadályozza az információszivárgást, mert a jogosulatlan felhasználók nem tudják elolvasni a célállomásokat és a küldőneveket a küldő és a fogadó oldalon egyaránt.

Részletekért lásd: "Faxfunkciók", Fax.

Tárolt vételi fájl felhasználói beáll.

Ezt a fájladminisztrátor állíthatja be.

A [Fax beállításoknál] megadhatja, hogy melyik felhasználó kezelheti a merevlemezen tárolt fax fájlokat a [Tárolt fgdt. fájl felh. beáll.] lehetőség [Beállít] értékre állításával a [Fogadási beállítások]-nál. A készülék hálózaton történő eléréséhez a meghatározott felhasználónak be kell írnia a felhasználói nevét és jelszavát vagy felhasználói kódját. Csak a felhatalmazott felhasználók kezelhetik a merevlemezen található fax fájlokat.

Részletekért lásd: "Faxfunkciók", Fax.

A napló nyomtatása

Ha be van kapcsolva a felhasználói hitelesítés, nem nyomtatja ki a készülék a naplót, hogy ne legyenek automatikusan kinyomtatva az átviteli előzményekben szereplő személyes adatok. Ha 200-nál több átvitel történik, akkor a naplóban szereplő átviteli bejegyzések minden további adattovábbításnál felülírásra kerülnek.

Az átviteli előzményadatok felülírásának megakadályozására a következőket végezze el:

  • Az Elsődleges beállítások menüben a Faxbeállítások alatt, adja meg a „Switch 03, Bit 7” lehetőséget a [Parametér beállításokban] a napló automatikus nyomtatásához.

  • Az Elsődleges beállítások menüben, a Faxbeállítások alatt, a „Switch 21, Bit 4” megadásával [Paraméter beállításokban] elküldheti a naplót e-mailben.

Részletekért lásd: "Faxfunkciók", Fax.