Fejléc átugrása
 

A készüléken tárolható naplók száma

Amikor eléri a készüléken tárolható munkanaplók, hozzáférési naplók, illetve környezetbarát naplók korlátját és új naplókat hoz létre, a régi naplókat az új naplók felülírják. Ha a naplókat nem tölti le rendszeresen, nem lehetséges a régi naplók rögzítése fájlokba.

Web Image Monitor használata esetén a naplók kezelésére töltse le a naplókat a táblázatban látható feltételnek megfelelő időközönként.

A naplók letöltése után hajtsa végre a naplók kötegelt törlését.

Ha módosítja a [Gyűjtse össze] / [Ne gyűjtse össze] beállítást a napló gyűjtésére vonatkozóan, akkor kötegelve törölnie kell a naplókat.

A készüléken tárolható naplók maximális száma

Naplótípusok

A naplók maximális száma

Munkanaplók

4000

Hozzáférési naplók

12000

Környezetbarát naplók

4000

Naponta létrehozott naplók becsült száma

Naplótípusok

Naponta létrehozott naplók száma

Munkanaplók

100

Hozzáférési naplók

300

Ez a szám 100 műveleten (pl. előkészítés és hozzáférési műveletek a weben) és 200 munkabejegyzésen (2 bejegyzés munkánként: 1 bejelentkezés és 1 kijelentkezés) alapul.

Környezetbarát naplók

100

E feltételek alapján a készülék 40 napig tarthatja karban a naplókat felülírás nélkül. Az esetleges hibák miatt a naplók 20 naponkénti letöltését ajánljuk.

A készülékadminisztrátornak megfelelően kell kezelnie a letöltött naplófájlokat.

Megjegyzés

  • A naplók letöltése közben ne végezzen más műveletet, amely naplóbejegyzést válthat ki, mert a letöltés alatt lévő naplók nem tudnak új bejegyzéseket fogadni.

  • A naplók kötegelt törtése a kezelőpulton vagy a Web Image Monitor segítségével hajtható végre.