Fejléc átugrása
 

Elektronikus aláírás megadása

Az eszköztanúsítványnak a készülékre történő telepítését követően konfigurálja a S/MIME aláírások feltételeit. A konfigurálási eljárás ugyanaz függetlenül attól, hogy ön-tanúsítványt vagy tanúsító hatóság által kiadott tanúsítványt használa.

1Lépjen be hálózati adminisztrátorként a Web Image Monitorból.

2Mutasson az [Eszközkezelés] pontra, majd kattintson a [Konfiguráció]ra.

3Kattintson a [S/MIME] lehetőségre a "Biztonság" alatt.

4Az "Aláírás" részben válassza ki a "Digest algoritmus" mellett az elektronikus aláíráshoz használandó digest algoritmust.

5Az "Aláírás" beállítás alatt, a "Ha a szkenner funkcióval küld e-mailt" mellett, válassza ki a szkennerről történő e-mail küldésekor az elektronikus aláírás csatolásának módját.

6Amikor a vett fax üzenetek utánküldését végzi, akkor az "Aláírás" résznél az "Ha faxon továbbítja" beállítás mellett válassza ki az elektronikus aláírás csatolási módját.

7Az "Aláírás" beállítás alatt, a "Ha a fax funkcióval küld e-mailt" mellett, válassza ki a faxról történő e-mail küldéskor az elektronikus aláírás csatolásának módját.

8Az "Átviteli eredmények faxolása e-mailbe" mellett az "Aláírás" alatt válassza ki az elektronikus aláírás csatolásának módját, ha a fax funkció segítségével küld e-mail értesítőt.

9Az "Aláírás" beállítás alatt, a "Ha a Dokumentumszerveren (segédprogram) tárolt fájlokat továbbítja)" mellett válassza ki a tárolt dokumentumok továbbításakor, az elektronikus aláírás csatolásának módját.

10Kattintson az [OK]-ra.

Engedélyezve vannak az S/MIME elektronikus aláírás beállításai.

11Jelentkezzen ki.

Megjegyzés

  • A felhasználó e-mail szoftvere által támogatott titkosítási algoritmus és digest algoritmus alapján konfigurálja a beállításokat.