Fejléc átugrása
 

SSL/TLS felhasználói beállítások

Azt javasoljuk, hogy miután az önaláírt tanúsítványt vagy a privát tanúsító hatóságtól származó eszköztanúsítványt telepítette a fő egységre és engedélyezte az SSL/TLS funkciót (kommunikáció titkosítását), kérje meg a felhasználókat, hogy telepítsék a tanúsítványt a számítógépükre. A tanúsítvány telepítése különösen fontos a Windows Vista/7/8 vagy Windows Server 2008/2008 R2/2012 IPP-SSL keresztüli nyomtatást választó felhasználók számára. A hálózati rendszergazdának tájékoztatnia kell az egyes felhasználókat a tanúsítvány telepítéséről.

Válassza a [Megbízható gyökértanúsítvány hivatal] lehetőséget a tanúsítvány tárolási helyének, amikor IPP-n keresztül fér hozzá a készülékhez.

Megjegyzés

  • Tegye meg a szükséges lépéseket, ha olyan problémával keresi meg a felhasználó, mint például a hatályát vesztett tanúsítvány.

  • Ha hitelesítő hatóság által kibocsátott tanúsítvány van telepítve a készülékre, egyeztesse a tanúsítvány tárolási helyét a hitelesítő hatósággal.

  • Ha módosítani szeretné a gazdanevet vagy az IP-címet az eszköztanúsítvány [Közönséges név] résznél, amikor az operációs rendszer standard IPP portját Windows Vista/7/8 vagy Windows Server 2008/2008 R2/2012 alatt használja, előtte töröljön minden előzőleg konfigurált PC nyomtatót, majd telepítse újra azokat a [Közönséges név] módosítása után. Továbbá a hitelesítési beállítások (belépési név és jelszó) módosításához először töröljön minden előzőleg konfigurált nyomtatót, majd telepítse azokat újra a felhasználói hitelesítésre vonatkozó beállítások módosítása után.