Fejléc átugrása
 

A hálózati biztonsági szintek megadása

Ezzel a beállítással módosíthatja a védelmi szinteket a jogosulatlan hozzáférés korlátozása érdekében. A hálózati biztonsági szint beállításait a kezelőpanelről vagy a Web Image Monitor programból konfigurálhatja. A megadható protokollok azonban eltérőek.

Fontos

  • Egyes segédprogramoknál a kommunikáció vagy a bejelentkezés a hálózat biztonsági szintjétől függően nem biztos, hogy sikerül.

Hálózati védelmi szintek

Biztonsági szint

Leírás

[0. szint]

Válassza a [0. szintet] az összes funkció használatához. Akkor használja ezt a beállítást, ha nincs olyan információ, amit külső fenyegetésektől védeni kellene.

[1. szint]

Válassza az [1 szint] értéket a mérsékelt biztonsághoz a fontos információk védelme érdekében. Akkor használja ezt a beállítást, ha a gép a helyi hálózathoz (LAN) csatlakozik.

[FIPS140]

Az [1. szint] és a [2. szint] közötti biztonsági szintet nyújt. Csak olyan kódokat használhat, amelyeket az amerikai kormány javasol mint kódolási/hitelesítési algoritmus. Az algoritmuson kívüli beállítások ugyanazok, mint a [2. szint]nél.

[2. szint]

Válassza a [2 szint] értéket a maximális biztonság beállításához a bizalmas információk védelme érdekében. Akkor használja ezt a beállítást, ha az szükséges az információk védelméhez a külső fenyegetésektől.

[Egyéni]

A fenti szintektől eltérő konfigurációkhoz. A Web Image Monitor segítségével történő konfigurálás.