Fejléc átugrása
 

Hozzáférés szabályozása

A készüléken meghatározható a TCP/IP hozzáférés.

Egy hozzáférési tartomány meghatározásával korlátozza azokat az IP-címeket, melyek esetében a hozzáférés biztosított.

Például abban az esetben, ha az Ön által megadott hozzáférési tartomány a [192.168.15.16]-[192.168.15.20], a hozzáféréssel rendelkező kliens PC-k címei a következők lesznek: [192.168.15.16] - [192.168.15.20].

Fontos

  • A hozzáférés-vezérlés segítségével korlátozhatja a hozzáférést a következőkkel: LPR, RCP/RSH, FTP, ssh/sftp, Bonjour, SMB, WSD (eszköz), WSD (nyomtató), WSD (szkenner)/DSM, IPP, DIPRINT, RHPP, Web Image Monitor vagy SmartDeviceMonitor for Client. A SmartDeviceMonitor for Client felügyelete nem korlátozható. A telnet vagy a Device Manager NX programból történő hozzáférést nem korlátozhatja SNMPv1 felügyelet használata esetén.

1Lépjen be hálózati adminisztrátorként a Web Image Monitorból.

2Mutasson az [Eszközkezelés] pontra, majd kattintson a [Konfiguráció]ra.

3Kattintson a [Hozzáférés-vezérlés]t a "Biztonság" alatt.

4Az IPv4 cím megadásához adjon meg egy, a készülékhez hozzáféréssel rendelkező IP címet a „Hozzáférés-vezérlési tartomány” mezőben.

Az IPv6 cím megadásához adjon meg egy, a készülékhez hozzáféréssel rendelkező IP címet a „Tartomány” pontnál a „Hozzáférés tartomány” menüben, vagy adjon meg egy IP címet a „Maszk” pontnál, és adja meg a „Maszk hossza”-t.

5Kattintson az [OK]-ra.

6A “Frissítés...” jelenik meg. Várjon 1-2 percet, majd kattintson az [OK] gombra.

Ha az előző képernyő nem jelenik meg újra az [OK] gomb megnyomása után, várjon egy kis ideig, majd kattintson a webböngésző frissítés gombjára.

7Jelentkezzen ki.