Fejléc átugrása
 

Összes memória törlése

Felülírás segítségével a merevlemezen tárolt valamennyi adat törölhető. Ez hasznosnak bizonyulhat a nyomtató áthelyezésekor vagy leselejtezésekor.

A következő adatok szintén törli az Összes memória törlése. Az Összes memória törlése végrehajtását követő készülékhasználatot illetően forduljon az értékesítési képviselőhöz.

Fontos

  • Ha az "Összes memória törlése" befejezése előtt a főkapcsolót kikapcsolja, a felülírás megszakad, és az adatok a merevlemezen maradnak.

  • Menet közben ne állítsa le a felülírást. Ilyen esetekben károsodik a merevlemez.

  • Ajánlatos a merevlemez törlése előtt a Device Manager NX használatával biztonsági mentést készíteni a felhasználói kódokról, a felhasználói kódok számlálóiról és a Címjegyzékről. A címjegyzékről a Web Image Monitor alkalmazás használatával is készíthet biztonsági mentést. A részleteket lásd a Device Manager NX és a Web Image Monitor súgójában.

  • A "Minden memória törlése" eljárás közben kizárólag a pillanatmegállítás művelet elvégzésére van lehetőség. Ha a „Véletlenszerű számok” lehetőség van kiválasztva és azt 3 alkalommal felülírásra állítják, az „Összes memória törlése” eljárás 5 órát is igénybe vehet.

  • Az „Összes memória törlése” funkció a készülék biztonsági beállításait is törli, ezért sem a készülék, sem a felhasználók adminisztrációja nem lesz lehetséges. Biztosítsa, hogy az "Összes memória törlése" elvégzését követően a felhasználók ne mentsenek semmilyen adatot a készüléken.