Fejléc átugrása
 

A titkosítási kód frissítése

A titkosítási kód frissíthető, és új kód hozható létre. A frissítés akkor lehetséges, ha a készülék megfelelően működik.

Fontos

  • A titkosítási kódra az adatok visszaállításához van szükség, ha a gép meghibásodik. Az adathelyreállítás érdekében a titkosítási kódot mindenképpen tárolja biztos helyen.

  • A titkosítási kód frissítésekor új titkosítás történik, az új kóddal. Miután az eljárást a készülék vezérlőpaneljén befejezte, az új beállítások érvényesítésére kapcsolja ki, majd indítsa újra a készüléket. Az újraindítás lassú lehet, ha a merevlemezre adatokat kell átvinni.

  • Ha a titkosítási kulcs frissítése nem fejeződött be, a kinyomtatott titkosítási kulcs érvénytelen lesz.

1A készülék kezelőpaneljén jelentkezzen be készülékadminisztrátorként.

2Nyomja meg a [Rendszerbeállítások] gombot.

3Nyomja meg az [Adminisztrátori eszk.] gombot.

4Nyomja meg a [Lefelé nyílgombKöv.] gombot háromszor.

5Nyomja meg a [Készülék adattitkosítási beállításai] gombot.

6Nyomja meg a [Titkosítási kód friss.] gombot.

A kezelőpanel ismertetése

7Válassza ki a merevlemezre továbbítandó, és a nem törlendő adatokat.

Minden adat merevlemezre viteléhez válassza a [Összes adat] lehetőséget. Csak a készülékbeállítási adatok átviteléhez a [Csak fájlrendszeradat] beállítást válassza ki. Minden adat törléséhez az [Összes adat formátuma] beállítást válassza ki.

8Válassza ki a biztonsági mentés módszerét.

Ha a [Ment SD kár.-ra] lehetőséget választotta, helyezzen egy SD-kártyát a kezelőpanel oldalán lévő hordozónyílásba, és a készülék adattitkosítási kulcsának biztonsági mentéséhez nyomja meg az [OK] gombot.

Az SD-kártya behelyezésével kapcsolatos tudnivalókért lásd: "Inserting/Removing a Memory Storage Device", Getting Started.

Ha a [Papírra nyomtat] lehetőséget választja, nyomja meg a [Start] billentyűt és nyomtassa ki a készülék adattitkosítási kódját.

9Nyomja meg az [OK] gombot.

10Nyomja meg a [Kilépés] gombot.

11Nyomja meg a [Kilépés] gombot.

12Jelentkezzen ki.

13Kapcsolja ki, majd vissza a főkapcsolót.

A készülék bekapcsolása után elindul a memóriaadatok konvertálása. Várja meg a “Memóriakonverzió kész. Kapcsolja ki a készüléket.”, üzenetet és kapcsolja ki ismét a készüléket.

A készülék kikapcsolásának részletes ismertetését lásd: "Turning On/Off the Power", Getting Started.