Fejléc átugrása
 

Felhasznált nyomtatási mennyiség számlálóinak alapállapotba állítása

Ha alapállapotba állítja az összes felhasználó felhasznált nyomtatási mennyiség számlálóját vagy megnöveli az egyes felhasználók nyomtatási mennyiségének korlátját, akkor a felhasználó a számára engedélyezettnél többet nyomtathat.

1A készülék kezelőpaneljén jelentkezzen be felhasználói adminisztrátorként.

2Nyomja meg a [Rendszerbeállítások] gombot.

3Nyomja meg az [Adminisztrátori eszk.] gombot.

4Nyomja meg a [Számláló megj./törlés/nyomtatás felhasználónként] gombot.

A kezelőpanel ismertetése

5Nyomja meg a [Felhaszn. nyomt. menny.] gombot.

Minden felhasználó nyomtatásimennyiség-számlálójának listája látható.

6Ahhoz, hogy a felhasznált nyomtatási mennyiség számlálóit az összes felhasználó számára alapállapotba állítsa, nyomja meg a [Törlés] gombot az „Összes felhasználó” alatt. Ha csak a kiválasztott felhasználók számára kívánja alapállapotba állítani a felhasznált nyomtatási mennyiség számlálóit, nyomja meg a [Törlés] gombot a „Felhasználónként” alatt.

A kezelőpanel ismertetése

Az oldalon megjelenített összes felhasználó kiválasztásához nyomja meg a [Az oldalon megjelenített összes kiválasztása] gombot.

7Válassza a [Felhaszn. nyomt. menny.] lehetőséget, majd nyomja meg az [OK] gombot.

A kezelőpanel ismertetése

8Jelentkezzen ki.

Megjegyzés

  • A Web Image Monitor programban a [Címjegyzék] segítségével is alapállapotba állíthatja a felhasznált nyomtatási mennyiség számlálóit. Mindazonáltal, ha az összes felhasználó számára egyszerre kívánja alapállapotba állítani a felhasznált nyomtatási mennyiség számlálóit, úgy ehhez használja a vezérlőpanelt.