Fejléc átugrása
 

Felügyelő

A felügyelő törölheti az egyes adminisztrátorok jelszavát, és új jelszót adhat meg.

Ha egy adminisztrátor elfelejti vagy megváltoztatja a jelszavát, a felügyelő adhat új jelszót az adminisztrátornak. Ha felügyelői felhasználónév és jelszó használatával jelentkezik be, nem használhatja a normál funkciókat, illetve nem adhat meg rendszerbeállításokat. A belépési és kilépési módok ugyanazok, mint az adminisztrátoroknál. Lásd: Belépés adminisztrátori módban és Kilépés az adminisztrátori módból.

Fontos

  • A belépési felhaszálóneveknél és jelszavaknál használható karaktereket illetően lásd: Felhasználóneveknél és jelszavaknál használható karakterek .

  • A felügyelő belépési nevét és jelszavát ne felejtse el. Ha elfelejti, a szervizképviselet szakemberének vissza kell állítania a készülék alapértelmezett állapotát. Így elvesznek a készülék beállítási adatai, a számlákók, a naplófájlok és egyéb információk. Előfordulhat, hogy a szervizhívás nem lesz ingyenes.

Megjegyzés

  • Nem adható meg ugyanaz a belépési név a felügyelő és az adminisztrátorok számára.

  • A Web Image Monitor használatával bejelentkezhet felügyelőként, és törölheti az adminisztrátori jelszót, illetve új jelszót adhat meg.