Beheerdertoepas. op het bedieningspaneel

Genummerde afbeelding van bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om het scherm Geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Instellingenlijst

Toont een lijst met instellingen.

• [Geav. eigensch. kop.]

Niet beschikbaar.

• [KopiĆ«ren opslaggegevens kaart]

Niet beschikbaar.

• [Webinstallatie-instellingen]

Geef de installatie van de geavanceerde eigenschappen via het netwerk op.

• [Massa / Stapel formaatinstellingen]

Geef de massa en het stapelformaat op die nodig zijn voor de geavanceerde eigenschappen.

• [Select. beschikbare functies]

Geef inschakelen/uitschakelen op voor de JavaTM platform-functies uit de lijst op.

• [Webservice-instellingen]

Configureer de aan het netwerk gerelateerde instellingen.

• [Coderingssterkte verhogen]

Geef de coderingssterkte op die moet worden gebruikt voor de elektronische ondertekening van geavanceerde eigenschappen.

• [Instelling netwerkprioriteit]

Geef het internetprotocol op waaraan u voorrang wilt geven wanneer er verbinding wordt gemaakt met het netwerk.

Opmerking

• U kunt alleen [Massa / Stapel formaatinstellingen] instellen.