Als PictBridge-afdrukken niet werkt

Probleem

Oorzaken

Oplossing

PictBridge is niet beschikbaar.

Er is een probleem met de USB-aansluiting of de instellingen van PictBridge.

Gebruik de volgende procedure om de aansluiting en de instellingen te controleren:

1. Trek de USB-kabel eruit en sluit deze opnieuw aan.

2. Controleer of de PictBridge-instellingen ingeschakeld staan.

3. Haal de USB-kabel los en zet het apparaat uit. Zet het apparaat opnieuw aan. Wanneer het apparaat volledig opnieuw opgestart is, sluit u de USB-kabel opnieuw aan.

Wanneer twee of meer digitale camera's worden aangesloten, worden de tweede en volgende camera's niet herkend.

U hebt meerdere digitale camera's aangesloten.

Verbind slechts één digitale camera. Sluit niet meerdere camera's aan.

Het afdrukken is uitgeschakeld.

Het aantal originelen is groter dan het maximumaantal pagina's dat in één keer kan worden afgedrukt.

De maximaal in te stellen afdrukhoeveelheid in één keer in 999. Stel de hoeveelheid in op 999 of minder en probeer opnieuw af te drukken.

Het afdrukken is uitgeschakeld.

Er is geen papier van het opgegeven formaat meer.

Er is geen papier van het opgegeven formaat meer.

Als u papier moet gebruiken van een ander formaat dan het opgegeven formaat, voer dan een Form Feed uit. Om het afdrukken te annuleren, voert u Taak annuleren uit.

Het afdrukken is uitgeschakeld.

De instelling van het papierformaat voor deze lade kan niet op het apparaat worden afgedrukt.

Selecteer een papierformaat dat op het apparaat kan worden afgedrukt.