Als de USB-verbinding problemen vertoont

Probleem

Oorzaken

Oplossing

Het apparaat wordt niet automatisch herkend.

De USB-kabel is niet op de juiste wijze aangesloten.

Haal de USB-kabel los en schakel de stroom uit. Schakel de stroom weer in. Wanneer het apparaat volledig opnieuw opgestart is, sluit u de USB-kabel opnieuw aan.

Windows heeft de USB-instellingen al geconfigureerd.

Controleer of de computer het apparaat heeft geïdentificeerd als een niet-ondersteund apparaat.

Open Apparaatbeheer van Windows en verwijder onder [USB-controllers] alle conflicterende apparaten. Naast apparaten die voor conflicten zorgen, staat een pictogram [!] of [?]. Let op dat u geen vereiste apparaten per ongeluk verwijdert. Zie de Windows Helpfunctie voor meer informatie.

Het apparaat herkent de USB-verbinding niet, zelfs als de USB-kabel aangesloten is.

Als de USB-kabel aangesloten werd toen het apparaat uit was, dan kan het zijn dat het apparaat de USB-verbinding niet herkent.

Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Energiespaarstand]-knop of de [Status controleren]-knop en ontkoppel dan de USB-kabel. Druk na het ontkoppelen van de USB-kabel nogmaals op de [Energiespaarstand]-knop of de [Status controleren]-knop. Als het apparaat gereed is, sluit u de USB-kabel weer aan.

Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Status controleren]-knop en ontkoppel vervolgens de USB-kabel. Druk na het ontkoppelen van de kabel nogmaals op de [Status controleren]-knop. Als het apparaat gereed is, sluit u de USB-kabel weer aan.