Wanneer er niet voldoende ruimte op de harde schijf beschikbaar is

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Harde schijf is vol.”

Als u afdrukt met het PostScript 3-printerstuurprogramma, dan is de capaciteit van de harde schijf voor lettertypen en formulieren overschreden.

Verwijder onnodige formulieren en lettertypen van het apparaat.

“Harde schijf is vol.”

De harde schijf is volgeraakt tijdens het afdrukken van een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdrukbestand.

Verwijder onnodige bestanden die op het apparaat zijn opgeslagen.

U kunt ook de hoeveelheid gegevens van de Testafdruk, de Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of de Opgeslagen afdruk verminderen.

“Harde schijf is vol (automatisch opslaan)”

De harde schijf is vol geraakt terwijl de opslagfunctie voor fouttaken werd gebruikt om normale afdruktaken op te slaan als uitgestelde afdrukbestanden.

Verwijder onnodige bestanden die op het apparaat zijn opgeslagen.

U kunt ook het gegevensvolume verminderen van tijdelijke afdrukbestanden en/of het opgeslagen afdrukbestanden.