Wanneer er een probleem met de afdrukinstellingen is

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Classificatiecode is onjuist.”

De classificatiecode is niet ingevoerd of de classificatiecode is onjuist ingevoerd.

Voer de juiste classificatiecode in.

“Classificatiecode is onjuist.”

De classificatiecode wordt niet ondersteund door het printerstuurprogramma.

Selecteer [Optioneel] voor de classificatiecode. Voor meer informatie over het opgeven van instellingen voor de classificatiecode, raadpleegt u de Printerhandleiding.

“Duplex is geannuleerd.”

Dubbelzijdig afdrukken is geannuleerd.

• Selecteer een juist papierformaat voor de duplexfunctie. Voor meer informatie over papierformaten, zie Onderhoud en specificaties.

• Wijzig de instelling voor "Duplex toepassen" in [Systeeminstellingen] om dubbelzijdig afdrukken te activeren voor de papierlade. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over de instelling "Duplex toepassen".

“Het maximum aantal pagina's is overschreden. Het sorteren is niet voltooid. ”

Het aantal pagina's overschrijdt het maximale aantal pagina's dat u kunt sorteren.

Verminder het aantal af te drukken pagina's.

“Uitvoerlade is gewijzigd.”

De uitvoerlade is gewijzigd, omdat het papierformaat van de gespecificeerde uitvoerlade beperkt is.

Specificeer de juiste uitvoerlade.

“Printer overschrijdingsfout.”

De afbeeldingen zijn niet afgedrukt.

PCL 6

Selecteer een lagere resolutie in het printerstuurprogramma. Raadpleeg de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het wijzigen van de resolutie.

PostScript 3

Selecteer een lagere resolutie in het printerstuurprogramma. Raadpleeg de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het wijzigen van de resolutie.

“Perforeren is geannuleerd.”

Het perforeren is geannuleerd.

Controleer de papierrichting, afdrukrichting en perforatiepositie. Bepaalde instellingen kunnen leiden tot afdrukresultaten die niet zijn zoals verwacht.

“Nieten is geannuleerd.”

Afdrukken met nietjes is geannuleerd.

Controleer de papierrichting, papierhoeveelheid, afdrukrichting en positie van het nietje. Bepaalde instellingen kunnen leiden tot afdrukresultaten die niet zijn zoals verwacht.