Als het apparaat een piepgeluid maakt

VorigeVolgende

De volgende tabel geeft uitleg over de betekenis van de verschillende geluidspatronen die het apparaat produceert om gebruikers te waarschuwen over achtergebleven originelen en overige apparaatomstandigheden.

Geluidspatronen

Betekenissen

Oorzaken

Enkele korte pieptoon

Paneel-/scherminvoer geaccepteerd.

Er is op een toets op het display of op een knop op het bedieningspaneel gedrukt.

Korte en daarna lange pieptoon

Paneel-/scherminvoer geweigerd.

De gebruiker heeft op een ongeldige knop op het bedieningspaneel of een ongeldige toets op het scherm gedrukt, of het ingevoerde wachtwoord is onjuist.

Enkele lange pieptoon.

Taak succesvol voltooid.

Er is een taak van de Kopieerapparaat/Document Server-eigenschappen voltooid.

Twee lange pieptonen

Het apparaat is opgewarmd.

Wanneer het apparaat uitgezet wordt of het apparaat uit de slaapstand komt, is het apparaat volledig opgewarmd en klaar voor gebruik.

Vijf lange pieptonen

Zachte pieptoon

Er is een automatische reset uitgevoerd vanuit de eenvoudige weergave van de Kopieer-/Document Serverfunctie, de scannerfunctie of de faxfunctie.

Vijf lange pieptonen, vier keer herhaald.

Zachte pieptoon

Er is een origineel achtergebleven op de glasplaat of de papierlade is leeg.

Vijf korte pieptonen vijf keer herhaald.

Harde pieptoon

Het apparaat vraagt de aandacht van de gebruiker, omdat er papier is vastgelopen, de toner moet worden bijgevuld of omdat er zich andere problemen hebben voorgedaan.

Opmerking

• Gebruikers kunnen de waarschuwingssignalen van het apparaat niet uitzetten. Wanneer het apparaat piept om gebruikers te waarschuwen over een papierstoring of verzoek om toner, of als de kleppen van het apparaat binnen korte tijd meerdere malen worden geopend en gesloten, dan kan de geluidswaarschuwing blijven voortduren, zelfs nadat de normale status is hervat.

• U kunt instellen of u de waarschuwingssignalen wilt in- of uitschakelen. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over de verschillende apparaatgeluiden.

VorigeVolgende