Het [Informatie]-scherm

Om mensen bewust te maken van hun printgedrag, kunt u zorgen voor een vermindering van het papiergebruik door bepaalde instellingen op het apparaat te maken.

De verhouding voor het kleurgebruik wordt eveneens weergegeven op het [Informatie]-scherm.

Als gebruikersverificatie ingeschakeld is, wordt het scherm weergegeven wanneer u zich aanmeldt op het apparaat. Als gebruikersverificatie niet ingeschakeld is, wordt het scherm weergegeven als het apparaat ontwaakt uit de slaapstand of na een systeemreset. Het scherm [Informatie] verschijnt als het apparaat wordt aangezet, ongeacht de verificatie-instellingen.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Meldingen

Er wordt een melding van de beheerder weergegeven.

2. Totaal afgedrukte pagina's

Hier worden het totale aantal afgedrukte pagina's in de huidige tellerperiode en de vorige tellerperiode weergegeven.

3. Milieuvriendelijkheidsindicator

• Papiervermindering:

Toont de hoeveelheid papier die bespaard is door gebruik te maken van de functies voor dubbelzijdig en gecombineerd afdrukken. Het cijfer staat voor het percentage bespaard papier ten opzichte van de totale hoeveelheid verbruikt papier. Als het percentage stijgt, wordt de stapel papier kleiner en ziet u scheuten verschijnen. Als het percentage 76% of meer bedraagt, zal de bloem bloeien.

• Dubbelzijdig gebruik:

Hier wordt de verhouding van de dubbelzijdige afdrukken ten opzichte van het totale aantal afdrukken weergegeven.

Hoe hoger de verhouding, hoe meer blaadjes er worden weergegeven.

• Gecombineerd gebruik:

Hier wordt de verhouding van de gecombineerde afdrukken ten opzichte van het totale aantal afdrukken weergegeven.

Hoe hoger de verhouding, hoe meer blaadjes er worden weergegeven.

4. Tellerperiodes

Hier worden de huidige en vorige tellerperiode weergegeven.

5. [Afsluiten]

Druk hierop om het [Informatie]-scherm te sluiten en terug te keren naar het bedieningsscherm.

6. Kleurgebruik

Hier wordt de verhouding van de kleurafdrukken ten opzichte van het totale aantal afdrukken weergegeven.

Opmerking

• Afhankelijk van de apparaatinstellingen, wordt het [Informatie]-scherm mogelijk niet weergegeven. Voor meer informatie raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

• U kunt ook Web Image Monitor gebruiken om de gebruiksstatus te controleren. Raadpleeg Web Image Monitor Help voor meer informatie.

• Onder [Milieuvriendelijke teller periode / bericht van beheerder] in [Systeeminstellingen], kunt u de "Tellerperiode", het "Beheerdersbericht", "Informatiescherm weergeven" en "Tijd weergeven" controleren. Alleen de beheerder kan de instellingen wijzigen. Voor meer informatie raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.