Voorbeelden van snelkoppelingen (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

Naam snelkoppeling

Beschrijving van snelkoppeling

Referentie

Milieuvriendelijk kopiëren

Specificeer [Comb. 2-zijd.] in [Duplex/combi./reeks].

U kunt hiermee papier en toner besparen.

Zie Kopiëren / Document Server voor details over de registratieprocedure.

Gedagtekende vertrouwelijke kopie

Specificeer bij [Bewerken / Kleur] [VERTROUWELIJK] onder [Vooraf ingestelde stempel] en [Datumstempel].

U kunt het nog duidelijker maken dat het vertrouwelijke kopieën betreft door "VERTROUWELIJK" en de datum op de kopieën af te drukken.

Zie Kopiëren / Document Server voor details over de registratieprocedure.

PDF's scannen

Selecteer [Kleur: Tekst / Foto] in [Scaninstellingen]. Selecteer in [Verzend Bestandstype/Naam] het item [PDF] onder [Bestandstype] en voer bedrijfsgegevens in zoals "Vestiging in Londen: dagelijks rapport" onder [Bestandsnaam].

Het is mogelijk documenten efficiënt te scannen.

Zie de handleiding Scannen voor details over de programmeerprocedure.