Het begincijfer van serienummers van bestandsnamen wijzigen

Aan een bestand van een enkele pagina wordt een serienummer achter de bestandsnaam toegewezen. Het begincijfer van dit serienummer kan als volgt worden gewijzigd:

1Druk op [Verzend Bestandstype/naam].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Wijzigen] rechts van het invoerveld.

3Voer met behulp van de cijfertoetsen het eerste cijfer van het serienummer in.

4Druk op de knop [Scherp].

5Druk op [OK].

Opmerking

• U kunt het begincijfer alleen wijzigen als een enkelvoudig paginabestandstype is geselecteerd.

• U kunt niet "9999" of "99999999" als eerste cijfers opgeven wanneer de scanzijde bij [Origineel] is ingesteld op [2-zijd. orig.] of [Boektype origineel].