Opmerkingen over bestandstypen en beperkingen

Afhankelijk van het bestandstype dat u selecteert, zijn de volgende beperkingen van toepassing.

Enkele pagina's: [TIFF/JPEG] of [PDF]

• Originelen die in zwart-wit zijn gescand, worden als TIFF-bestanden verzonden.

• Afhankelijk van de instellingen die zijn opgegeven voor [Compressie (Grijswaarden/Kleur)] onder [Scannereigensch.], worden in kleur of in grijswaarden gescande originelen verzonden als een van de volgende bestandstypen:

• [Aan] : JPEG-bestand

• [Uit] : TIFF-bestand

Meerdere pagina's: [TIFF] of [PDF]

• Als [Kleur: Tekst / Foto], [Kleur: Glanzende foto], [Grijswaarden] of [Autom. kl.sel] zijn geselecteerd onder [Origineeltype] en [Compressie (Grijswaarden/Kleur)] is ingesteld op [Aan] onder[Scannereigenschappen], kunt [TIFF] u niet selecteren onder [Meerdere pagina's].

• Zelfs als u [TIFF] selecteert onder [Meerdere pagina's], worden bestanden die in JPEG-formaat zijn opgeslagen automatisch omgezet in PDF-bestanden van meerdere pagina's en vervolgens verzonden.

Hoge compressie PDF

• U kunt [Hoge compressie PDF] niet selecteren als:

• [Opsl. op HDD] of [Opsl. op HDD + Verz.] is geselecteerd onder [Bestand opslaan].

• [Zwart/Wit: Tekst], [Z/W: Tekst / Line Art], [Z/W: Tekst / Foto], [Zwart/Wit: Foto] of [Autom. kleurselectie] is geselecteerd onder [Origineeltype].

• [Verkl./vergroten] is geselecteerd.

• Indien [Vast PDF-bestandstype: PDF/A ] in [Systeeminstellingen] is ingesteld op [Aan], kunt u [PDF] en [Hoge compressie PDF] niet selecteren. U kunt dan alleen PDF/A selecteren.

• [100 dpi] is geselecteerd als de resolutie.

• [Voorvertoning] is geselecteerd.

• Het apparaat met ScanRouter-bezorgingssoftware werkt en de Capture-functie ingeschakeld is. Zie de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware voor meer informatie over de capture-functie.

• Adobe Acrobat Reader 5.0 / Adobe Reader 6.0 en recentere versies ondersteunen Hoge compressie PDF.

• Als [Hoge compressie PDF] geselecteerd is als het bestandstype, kunnen gebieden met oneffen schakeringen in de halftoongedeelten van een document worden weergegeven. Wijzig in dat geval de PDF-bestandsinst. in [PDF/A].

PDF/A

• [Beveil.inst.] in [PDF-bestandsinst.] kan niet geselecteerd worden.

OCR-instell.

• U kunt [OCR-instell.] niet selecteren als:

• [TIFF/JPEG] of [TIFF] als het bestandstype is geselecteerd.

• [Opslaan op HDD] of [Opsl. op HDD + Verz.] in [Bestand opslaan] is geselecteerd.

• [100 dpi] is geselecteerd als de resolutie.

• [Voorvertoning] is geselecteerd.

• Als [WSD] of [DSM] als bestemming van de distributieserver wordt gebruikt.

Opmerking

• Als u alleen [Opslaan op HDD] selecteert bij [Bestand opslaan], kan dit item niet worden geselecteerd.