Zoeken op gebruikersnaam

U kunt naar een opgeslagen bestand zoeken via de gebruikersnaam van dat bestand.

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Geef de map op waarin u de opgeslagen bestanden wilt opslaan.

3Druk op [Gebruikersnaam].

4Selecteer de gebruikersnaam die u wilt gebruiken voor het zoeken.

De hier weergegeven gebruikersnamen zijn geregistreerd op het tabblad [Beheerdertoepas.] in [Systeeminstellingen]. Druk op [Handm. inv.] om een gebruikersnaam te wijzigen die hier niet wordt weergegeven en voer daarna de gebruikersnaam in.

5Druk op [OK].

Als het zoeken begint, worden bestanden weergegeven die tot de desbetreffende gebruiker behoren.