Afdrukken op aangepast papierformaat

1Open het af te drukken document.

2Selecteer [Afdrukken] in het menu [Bestand].

3Selecteer de printer die u gebruikt in het pop-upmenu [Printer:].

4Selecteer [Aangepaste formaten beheren...] in het pop-up menu [Papierformaat:].

5Klik op [+] en voer een naam in voor het originele papierformaat.

6Geef het papierformaat op door waarden in [Papierformaat:] en [Niet-afdrukbaar gebied:] of [Printermarges] in te voeren.

7Klik op [OK].

8Druk het document af met de afdrukfunctie in de toepassing waarin het document is opgesteld.

Opmerking

• In sommige besturingsprogrammaversies kunnen aangepaste papierformaten niet worden geregistreerd tenzij “Willekeurige printer” als doelprinter opgegeven is.

• Het is mogelijk dat vanwege rekenfouten de eigenlijke afmetingen van het aangepaste papier niet overeenkomen met de door de gebruiker ingevoerde waarde.