Afdrukken in zwart-wit

Belangrijk

• Als een zwart-witafbeelding in kleur wordt afgedrukt, worden de zwarte en grijze gebieden op de afbeelding met CMY-toner afgedrukt. Om zwart duidelijker af te drukken, wordt aangeraden om grijswaarde- of zwart-witafbeeldingen in de zwart-witmodus af te drukken.

• Als zwart-wit afdrukken in het programma wordt opgegeven, zorg er dan voor dat u [Kleurenmodus:] in [Printerfuncties] op [Zwart-wit] instelt. Als u dat niet doet, worden de zwarte gebieden op de afdruk wellicht met CMY-toner afgedrukt.

1Open het af te drukken document.

2Selecteer [Afdrukken] in het menu [Bestand].

3Selecteer [Printereigenschappen] in het pop-upmenu.

4Selecteer [Zwart-wit] in het pop-upmenu [Kleurenmodus:].

5Druk het document af met de afdrukfunctie in de toepassing waarin het document is opgesteld.