Opmerkingen over het configureren van de perforeerfunctie.

Perforeren wordt geannuleerd onder de volgende omstandigheden

Perforeren wordt geannuleerd als:

• De finisher die de perforeerfunctie ondersteund niet is geïnstalleerd.

• Het geselecteerde papierformaat- of type niet geschikt is voor het perforeren.

• De richting bij dubbelzijdig afdrukken en de perforeerpositie niet samengaan.

• Er inconsistenties bestaan tussen de richting in de briefhoofdmodus en de perforeerpositie.

• Er papier is geplaatst in de handinvoer.

• Er bij het gebruik van de nietpositie verschil is tussen de nietpositie en de perforeerpositie.

• Er een lade is opgegeven als [Driver/Opdracht] in [Lade-instelling prioriteit] geselecteerd.

Opmerking

• Als het informatiepictogram (Pictogram illustratie) naast de lijst "Perforeren:" wordt weergegeven, kunt u de perforeerfunctie niet opgeven. Klik op het informatiepictogram (Pictogram illustratie) om te controleren waarom de perforeerfunctie niet beschikbaar is.

• Als de perforatorafvalbak vol is en [Automatisch doorgaan] is uitgeschakeld, dan verschijnt er een foutmelding. Annuleer de perforeerfunctie in de foutmelding om verder te gaan met afdrukken.

• Bij het afdrukken op briefhoofdpapier wordt mogelijk niet in de opgegeven positie geperforeerd.

• Als het niet lukt om perforeerinstellingen te maken, zelfs wanneer er een optionele finisher geïnstalleerd is, dan kan het zijn dat de opties in het printerstuurprogramma niet correct zijn ingesteld. Zie de "Installatiehandleiding stuurprogramma" om de optie-instellingen voor het printerstuurprogramma te corrigeren.

• Als dubbelzijdig afdrukken is geselecteerd, past u de perforatieposities aan op basis van de bindrichting.

• Zorg ervoor dat u de perforeerpositie gelijk aan de nietpositie instelt wanneer u de nietfunctie gebruikt.

• In sommige toepassingen worden de afdrukinstellingen mogelijk niet ingeschakeld en kan het afdrukresultaat anders zijn dan verwacht.

• Als perforeren in het printerstuurprogramma is opgegeven, controleer dan of [Sorteren (applicatie)] niet is geselecteerd. Het is mogelijk dat de uitvoer niet naar wens is. Geef [Sorteren (printer)] op als u het document afdrukt.

• Als het afdrukken weer begint nadat u vastgelopen papier verwijderd hebt, kan de afdrukpositie anders zijn, afhankelijk van de plek van de verstopping.

• Als er een papierstoring optreedt in een optionele finisher, wordt de afdruktaak hervat vanaf de eerste pagina van de afdruktaak of vanaf de pagina waar de papierstoring is opgetreden.

• Als de papierstoring optreedt in het apparaat, wordt de afdruktaak hervat vanaf de pagina die op het moment van de papierstoring wordt afgedrukt.