Koptekst overslaan
 

Boekjes afdrukken

In dit onderdeel wordt toegelicht hoe u documenten kunt afdrukken en ze in het midden kunt inbinden met behulp van het printerstuurprogramma.

Als het PCL 6-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan het afdrukken van een boekje worden opgegeven in het menu [Bewerken] op het tabblad [Uitgebreide Instelling]. Als het PCL 5c-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan het worden opgegeven op het tabblad [Setup]. Raadpleeg de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie.

Belangrijk

  • De volgende papiertypes kunnen gebruikt worden voor het afdrukken van boekjes:

    • Normaal (60 tot 81 g/m2), Gerecycled, Speciaal 1, Speciaal 2, Speciaal 3, Medium Dik (82 tot 105 g/m2), Dik 1 (106 tot 169 g/m2), Dik 2 (170 tot 220 g/m2), Dik 3 (221 tot 256 g/m2), Dun (52 tot 59 g/m2, Kleur, Briefhoofd, Voorgedrukt, Bankpost, Karton

Tijdschrift

Illustratie van boekje (middenbinding)

Opmerking

  • Als het informatiepictogram (Pictogram illustratie) naast de lijst "Boekje:" wordt weergegeven, kunt u geen boekjes afdrukken. Klik op het informatiepictogram (Pictogram illustratie) om te controleren waarom het afdrukken van het boekje niet beschikbaar is.

  • Bevat het document pagina's met verschillende origineelformaten, dan kunnen er paginascheidingen tussen komen.

  • Door het afdrukken van boekjes met afdrukfuncties te combineren, kunt u meerdere pagina's op één vel afdrukken en ze tot een boekje inbinden. Voor meer informatie over de afdrukfunctie Combineren raadpleegt u Meerdere pagina's op één pagina afdrukken.

  • Indien u papier van een aangepast formaat opgeeft voor de functie voor het afdrukken van boekjes met het PostScript3-printerstuurprogramma en de lengte van de korte zijde van het papier is gelijk aan of is korter dan de helft van de lengte van de lange zijde van het papier, wordt de taak geannuleerd.