Onderhoud en specificaties

Algemene vereisten

In dit hoofdstuk worden de punten uitgelegd die moeten worden opgevolgd tijdens het gebruik van dit apparaat.

Aanvullen en vervangen van verbruiksartikelen

Dit hoofdstuk beschrijft de voorzorgsmaatregelen bij het vervangen van toner- en nietcartridges. Er wordt in dit hoofdstuk tevens uitgelegd hoe u de tonerafvalfles kunt vervangen.

Waar het apparaat kan staan

In dit hoofdstuk worden de voorzorgsmaatregelen beschreven die u moet nemen wanneer u het apparaat installeert of verplaatst.

Uw apparaat onderhouden

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u het apparaat onderhoudt.

Nuttige informatie

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u de tellerwaarde en het telefoonnummer voor reparaties kunt controleren of verbruiksartikelen zoals toner kunt bestellen.

Specificaties

In dit hoofdstuk worden de specificaties voor de hoofdeenheid en de opties beschreven.Wij hebben toestemming van elke auteur verkregen voor het gebruik van toepassingen met inbegrip van open-source softwaretoepassingen. Voor meer details omtrent de auteursrechtelijke informatie van deze softwaretoepassingen, zie "OSS.pdf" op de cd-rom meegeleverd met dit apparaat.

Bijlage

In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in Schermfuncties en de handelsmerken beschreven.