Dubbelzijdig afdrukken

U kunt een ontvangen document afdrukken op zowel de voorzijde als de achterzijde van een vel papier.

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

U kunt deze functie in- of uitschakelen met behulp van 2-zijdig afdrukken in het menu Faxeigenschappen. Voor meer informatie, zie Ontvangstinstellingen.

U kunt bepalen om alleen documenten van specifieke afzenders op deze wijze af te drukken.

Om deze functie te kunnen gebruiken, moeten alle pagina's van het ontvangen document hetzelfde formaat hebben. Stel de afzender hier eerst van op de hoogte (indien nodig). U moet ook papier in het apparaat geplaatst hebben dat hetzelfde formaat heeft als hetgeen door de afzender wordt verzonden. Als de afzender een apparaat van hetzelfde model als u gebruikt, kunt u controleren welke formaten van originelen automatisch door het apparaat van de afzender worden herkend. Zie Papierspecificaties en papier bijvullen.

Afbeeldingen dubbelzijdig afdrukken

Ontvangen documenten

Aan zijkant gebonden

Boven gebonden

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Opmerking

• Deze functie werkt alleen wanneer alle pagina's dezelfde breedte hebben en in het geheugen worden ontvangen.

• Deze functie kan niet worden gebruikt bij 'Twee originelen combineren'.

• Afdrukken kunnen afhankelijk van de instellingen van de afzender verschillen.

• Opgeslagen documenten met hetzelfde formaat worden op hetzelfde papier afgedrukt. Sommige opgeslagen documenten kunnen via deze afdrukoptie niet worden afgedrukt.