Faxinformatie registreren/wijzigen

De procedure is gelijk aan die voor programmeren en wijzigen.

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Oorspr. instellingen].

3Druk op [Fax-informatie programmeren].

4Om een faxkoptekst te registreren, controleert u of het tabblad [Faxkoptekst] is geselecteerd en registreert u vervolgens een faxkoptekst.

Druk op de faxkoptekst die u wilt registreren, voer een faxkoptekst in waarin uw naam en faxnummer is opgenomen en druk vervolgens op [OK].

5Om uw naam te registreren, selecteert u het tabblad [Eigen Naam] en registreert u uw naam.

Druk op [Eigen Naam], voer uw naam in en druk vervolgens op [OK].

6Om uw faxnummer te registreren, selecteert u het tabblad [Eigen Faxnr.] en registreert u uw faxnummer.

Selecteer het lijntype dat u wilt registreren. Voer uw faxnummer in met de cijfertoetsen. Druk op [Scherp] en vervolgens op [OK].

Om een +-teken of een spatie in te voeren, drukt u op [plus] of [Spatie].

7Druk twee keer op [Afsluit.].