Bestanden bezorgen die per fax zijn ontvangen

Documenten die door het apparaat zijn ontvangen kunnen op een computer worden bekeken of met ScanRouter-bezorgingssoftware worden gedownload via de netwerkbezorgingsserver.

Dit is een handige functie waarmee u documenten op uw computer kunt weergeven en opslaan zonder dat u de documenten hoeft af te drukken.

Voorbereiding

• ScanRouter-leveringssoftware*1 op uw computer installeren

*1 De ScanRouter-bezorgingsoftware is niet langer verkrijgbaar. U kunt met GlobalScan NX (optioneel) ook gebruikmaken van deze functie.

• Apparaatinstellingen

Als u een netwerk wilt maken met behulp van een bezorgingsserver, moet u de Fax RX-verzendbestand-instellingen specificeren onder Systeeminstellingen. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

Ook de bezorgingsserver moet worden geconfigureerd.

Functies

Met de bezorgingsserver verliest u geen tijd aan het zoeken en doorsturen van documenten.

De bezorgingsserver biedt de volgende functies:

• Gebruik de bezorgingsserver voor het koppelen van binnenkomende documenten (SUB Code, Eigen Naam en Eigen Faxnr.) aan de ontvangers, zodat de documenten worden bezorgd bij de ontvangers voor wie de documenten bedoeld zijn.

U kunt de bezorgingsmethode voor binnenkomende documenten selecteren: "Opslaan in de inbox van de bezorgingsserver", "Verzenden als e-mailbijlage" of "Opslaan in de toegewezen map op de computer". Binnenkomende documenten zonder SUB Code, Eigen Naam of Eigen Faxnr. worden opgeslagen in de inbox van de bezorgingsserver.

• U kunt de bezorgingsserver zodanig instellen dat de ontvangen documenten op basis van de lijn die voor de ontvangst is gebruikt in de opgegeven inbox van de bezorgingsserver worden opgeslagen.

Opmerking

• Documenten die ontvangen zijn in Persoonlijke box worden doorgezonden naar de bezorgingsserver.

• Om ontvangen documenten naar uw computer te kunnen versturen als e-mailbijlagen, moet uw computer over een e-mailprogramma beschikken dat compatibel is met de ScanRouter-bezorgingssoftware.

• Voor meer informatie over de bezorgingsserver (ScanRouter-bezorgingssoftware), zie de handleiding en de Help-informatie bij de ScanRouter-bezorgingssoftware.