Een voorvertoning bekijken van de inhoud van een opgeslagen document

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer het document waarvan u een voorvertoning wilt bekijken.

Druk op de Miniatuurweergave-toets om over te schakelen naar de miniatuurweergave.

3Als u een document met een wachtwoord selecteert, voert u het wachtwoord in met de cijfertoetsen en drukt u vervolgens op [OK].

4Druk op [Voorvertoning].

5Controleer de voorvertoning.

• Druk op [Uitzoomen] of [Inzoomen] om de voorvertoningsafbeelding te vergroten of te verkleinen.

• Druk op [] [] [] [] om door de voorvertoningsafbeelding te scrollen.

• Druk op [Veranderen] onder [Bestand weergeven] om een ander geselecteerd bestand weer te geven.

• Druk op [Veranderen] onder [Pagina weergeven] om een andere pagina weer te geven.

6Druk op [Afsluit.].

7Druk op [OK].

Opmerking

• Wanneer afbeeldingsbestanden beschadigd zijn of groter zijn dan A3, worden ze niet weergegeven in het voorvertoningscherm.

• Wanneer u originelen met meerdere pagina's van verschillende formaten hebt opgeslagen zonder gebruik te maken van de functie Gem. orig. form., kan het weergegeven formaat afwijken van het feitelijke formaat voor pagina's na de eerste pagina.