Opgeslagen documenten verzenden

Het apparaat verzendt documenten die zijn opgeslagen met de faxfunctie in de documentserver.

De in de documentserver opgeslagen documenten kunnen telkens opnieuw worden verzonden, totdat zij worden gewist.

De opgeslagen documenten worden verzonden met de scaninstellingen die tijdens het opslaan zijn ingesteld.

De volgende verzendmethodes kunt u niet gebruiken:

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer de te verzenden documenten.

Wanneer meerdere documenten worden geselecteerd, worden die in volgorde van selectie verzonden.

• Druk op [Gebruikersnaam] om de documenten op volgorde van de geprogrammeerde gebruikersnaam te plaatsen.

• Druk op [Bestandsnaam] om de documenten in alfabetische volgorde te plaatsen.

• Druk op [Datum] om de documenten op volgorde van de geprogrammeerde datum te plaatsen.

• Druk op [W.rij] om de volgorde van de te verzenden documenten te rangschikken.

Om details over opgeslagen documenten te bekijken, drukt u op [Details].

Druk op de Miniatuurweergave-toets om over te schakelen naar de miniatuurweergave.

3Als u een document met een wachtwoord selecteert, voert u het wachtwoord in met de cijfertoetsen en drukt u vervolgens op [OK].

4Als u uw originelen wilt toevoegen aan opgeslagen documenten en deze allemaal tegelijk wilt verzenden, drukt u op [Orig. plusopgesl. bestnd] of [Opgesl. bstnd plus orig.].

Wanneer op [Orig.plus opgesl. bestnd] wordt gedrukt, verzendt het apparaat de originelen en vervolgens opgeslagen bestanden. Wanneer op [Opgesl. bstnd plus orig.] wordt gedrukt, verzendt het apparaat de opgeslagen bestanden en vervolgens originelen.

5Druk op [OK].

6Voor toevoegen van een origineel aan opgeslagen documenten, plaatst u het origineel en selecteert u vervolgens de gewenste scaninstellingen.

7Geef de bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• De toegevoegde originelen worden niet opgeslagen.

• Voor de maximum waarden van de volgende items, zie Maximumwaarden:

• Aantal opgeslagen documenten dat u op een bepaald tijdstip kunt opgeven

• Aantal opgeslagen pagina's dat u in één handeling kunt verzenden