Documenten in Informatieboxen opslaan

In één Informatiebox wordt één bericht opgeslagen.

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Informatie boxbestand opslaan/verwijderen/afdrukken].

3Selecteer de box waarin u het bestand wilt opslaan.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer er voorgeprogrammeerde bestanden zijn, verschijnt er een bestandsmerk links van de boxnaam.

Er wordt een bericht weergegeven indien u een box selecteert waarin een bestand is opgeslagen. Druk op [Ja] als u het bestand wijzigt. Het opgeslagen oorspronkelijke bestand wordt overschreven.

4Als er een wachtwoord is ingesteld voor de box, voert u het wachtwoord met de cijfertoetsen in en drukt u vervolgens op [OK].

5Plaats het origineel en geef de scaninstellingen en instellingen voor het originele invoertype op.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op de [Start]-knop.

Herhaal vanaf stap 3 om een document in een andere Informatiebox op te slaan.

7Druk twee keer op [Afsluit.].