Het aantal bestanden controleren dat u via geheugenverzending kunt versturen

U kunt het aantal bestanden dat u via geheugenverzending kunt verzenden, controleren en in het geheugen als stand-bybestanden opslaan.

Het aantal dat u kunt controleren omvat het aantal ontvangen en opgeslagen documenten en documenten die via SEP Code Ontvangst zijn ontvangen.

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Resterend aantal taken dat verstuurd kan worden].

3Controleer het aantal bestanden.

4Druk twee keer op [Afsluit.].

Opmerking

• Geheugenverzending wordt uitgeschakeld als [Resterend aantal bestemmingen dat toegevoegd kan worden] of [Resterend aantal taken dat verstuurd kan worden] 0 wordt.

• Als het scherm [Resterend aantal taken dat verstuurd kan worden] geopend is, wordt het aantal op het scherm niet geüpdatet ook al is het werkelijke aantal bestanden veranderd. Als u het recente aantal bestemmingen wilt bekijken, sluit u het scherm en opent u het weer.

• Voor het maximale aantal bestemmingen dat u kunt verzenden, zie Maximumwaarden.