Overzicht van internetfaxfunctie

Dit apparaat zet gescande documentafbeeldingen om in e-mailindeling en verzendt de gegevens via het internet.

De e-mail die met dit apparaat is verzonden, kan worden ontvangen door een ander internetfaxapparaat. In plaats van het intoetsen van een telefoonnummer of de bestemming waarnaar u wilt sturen, voert u het betreffende e-mailadres in (internetfaxbestemming). Als het apparaat aan de andere kant de volledige T.37-modus ondersteunt, is bidirectionele uitwisseling van gegevens, zoals beschikbaar papierformaat en resolutie, mogelijk.

Het document wordt als TIFF-bestand aan de e-mail toegevoegd.

Illustratie van internetfax

U kunt ook het e-mailadres van een computer opgeven als internetfaxbestemming.