Een aangepast formaat registreren

U kunt één aangepast papierformaat registreren. Zo kunt u de instellingen van dit formaat snel oproepen. Dit is handig wanneer u vaak een bepaald type papier gebruikt dat niet automatisch door het apparaat wordt herkend.

1Druk op [Illustratie bedieningspaneel].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Papierformaat].

3Druk op [Aangepast formaat].

4Voer de horizontale afmeting van het origineel in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

5Voer de verticale afmeting van het origineel in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

6Druk op [Programma].

7Druk op [Afsluit.].

8Druk twee keer op [OK].